CONCORDIA TASTE PEOPLE

ANNA OBST

SPECJALISTKA DS. GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ

Associated with Concordia almost from the very beginning. She is the only one who works simultaneously in the Poznań and Wrocław Restaurants. She supports them both logistically and in terms of controlling. Although Poznań is in her heart, she always brings a lot of positive energy from Wrocław. By education a cultural studies scholar, but she feels much more confident in numbers and analysis. Privately, she is a mother, runner, and a fan of van life.

ALEKSANDER KUBIAK

SOMMELIER

Natalia Wielgus

CONFERENCE AND BANQUETING MANAGER

Ula Rygowska

HR/Office manager

Mateusz Wrzeszcz

Banquet Chef

Sebastian Bober 

Floor Manager

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

ADAM ADAMCZAK

HEAD CHEEF

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

Choose a location: