LUDZIE CONCORDIA TASTE

ANNA OBST

SPECJALISTKA DS. GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ

Związana z Concordią prawie od samego początku. Jako jedyna pracuje równolegle w Poznańskiej i Wrocławskiej Restauracji. Wspiera je od strony logistycznej jak i controllingowej. Mimo, że Poznań jest w jej sercu to z Wrocławia przywozi  zawsze dużo pozytywnej energii. Z wykształcenia kulturoznawca, jednak w cyferkach i analizach czuje się dużo pewniej. Prywatnie mama, biegaczka i fanka vanlife’u.


EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Mateusz Wrzeszcz

Banquet Chef

Ula Rygowska

HR/Office manager

NATALIA WIELGUS

CONFERENCE AND BANQUETING MANAGER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DARIUSZ BAZYDŁO 

STARSZY KELNER, BARMAN

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

Wybierz lokalizację: