2-6.10 MAZOWSZE

ZUPY

Żur | wędzone żeberka | jajko | świeży majeranek LF
27 zł
Jednorojski malon (krem z dyni) | zacierki | prażone pestki dyni | oliwa dyniowa V
25 zł

PRZYSTAWKI

Pasztet | gęsia wątróbka | pieczone jabłko
35 zł
Babka ziemniaczana | kasza gryczana | kwaśna śmietana V
31 zł

DANIA GŁÓWNE

Jaglaki (Gołąbki) | kasza jaglana | kiszona kapusta | sos z podgrzybków GF
37 zł
Pierogi z dziczyzną | kasztan | sos truflowy
39 zł
Pierś z kurczaka | pasta grzybowa | marynowane patisony | borowik
41 zł
Bigos dyniowy | ciasto francuskie | wędzone warzywa V
38 zł


DESER

Mazowiecka szarlotka | lody waniliowe
25 zł

Chcesz zjeść dobry lunch w biurze lub w domu? Zamów i odbierz go samodzielnie!

MAZOWSZE

Kuchnia mazowiecka, nazywana staropolską jest zróżnicowana przez wpływ wielu kultur. Bogaty wachlarz regionalnych potraw, w których królują dary lasu, kasze, warzywa i dziczyzna sprawia, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. 
Zapraszamy do Concordia Taste na lunch #prostozpolski w autorskim wydaniu Adama Adamczaka.

Cena za zestaw I (danie główne + zupa lub przystawka) – 49 zł | Cena za zestaw II (danie główne + zupa lub przystawka + deser) 67 zł

MENU LUNCHOWE

Odkrywaj smaki polskich regionów w porze lunchu. Co tydzień zapraszamy na całkiem nowe menu inspirowane tradycjami kulinarnymi z wybranego zakątku naszego kraju. Zupy, przystawki i dania główne na bazie świeżych, sezonowych produktów od lokalnych dostawców. 

Od poniedziałku do piątku, od 12:00 do 16:00. 

BUSINESS LUNCH

W biznesie ważne są relacje, a nic tak nie łączy, jak miłość do kuchni polskiej. Samo serce miasta, nietuzinkowe przestrzenie, starannie skomponowane menu. Brzmi jak plan na udany business lunch!

Tomasz Tarkowski, F&B Director

„Nowoczesny i elegancki lokal z rewelacyjnym jedzeniem. Fantastyczny wybór polskich win. Przemiła obsługa. Miejsce godne polecenia. Świetna lokalizacja na organizację imprezy. Mówiąc krótko: jakość, jakość i jeszcze raz jakość!”

Ewa i Jerzy Kuczek

Wybierz lokalizację: