Restauracja Concordia Taste Poznań

wyróżnili nas:
Gault&Milleau Trip Advisor Noble Night Gęsina Kucharz - Odkrycie roku

Restauracja Concordia „Pro Design”
Sp. z o.o. Sp. k., ul. Zwierzyniecka 3, 60-813 Poznań

informuje o realizacji projektu pn.
„Wzrost konkurencyjności firmy Restauracja Concordia „Pro Design”
Sp. z o.o. Sp. k. poprzez wdrożenie wysoko innowacyjnych rozwiązań”
Celem projektu jest wzrost konkurencyjności firmy poprzez wdrożenie wysoko
innowacyjnych rozwiązań produktowych, procesowych i organizacyjnych opartych
na zastosowaniu najnowocześniejszych technik w dziedzinie infrastruktury
gastronomicznej oraz wdrożeniu nowoczesnych narzędzi informatycznych.
W ramach projektu przewidziano roboty budowlane, zakup środków trwałych
oraz wartości niematerialnych i prawnych. Efektem realizacji projektu będzie
wdrożenie innowacji nietechnologicznej, produktowej i procesowej.

Całkowita wartość projektu – 1 737 711,69 zł
Kwota dofinansowania z UE – 635 748,17 zł

W związku z realizacją projektu pn. „Wzrost konkurencyjności firmy Restauracja Concordia "Pro Design" Spółka z o. o. Sp. k. poprzez wdrożenie wysoko innowacyjnych rozwiązań”, Restauracja Concordia "Pro Design" Sp. z o. o. Sp. k. ogłasza zapytanie ofertowe nr 4/WRPO 1.5.2/2016 na przebudowę pomieszczeń wraz ze zmianą sposobu użytkowania oraz niezbędną infrastrukturą instalacyjną piwnicy budynku „Concordia” przy ul. Zwierzynieckiej 3 w Poznaniu, na działce nr 122/7, ark. 13, obręb Jeżyce, w ramach realizacji Zadania nr 1 – Przebudowa pomieszczeń wraz ze zmianą sposobu użytkowania oraz niezbędną infrastrukturą instalacyjną.

Data publikacji: 06.12.2016
Data zakończenia: 21.12.2016

Zapytanie ofertowe nr 4/WRPO 1.5.2/2016
Załącznik nr 1 - Formularz ofertowy
Załącznik nr 2 - Projekt budowlany
Załącznik nr 3 - Zakres prac podlegających dofinansowaniu
Załącznik nr 4 - Oświadczenie w przedmiocie zgodności z ustawą o systemie oceny zgodności
Załącznik nr 5 - Wzór umowy
Załącznik nr 6 - Wykaz wykonanych robót budowlanych
Załącznik nr 7 - Przedmiar robót
Załącznik nr 8 - Projekt wnętrz, specyfikacja wyposażenia
Załącznik nr 9 - Pozwolenie na budowę
PYTANIA z dnia 15.12.2016 od firmy KOTLARZ KONSTRUKCJE RAFAŁ KOTLARZ wraz z odpowiedziami Zamawiającego
Wynik postepowania ZO zad 1

W związku z realizacją projektu pn. „Wzrost konkurencyjności firmy Restauracja Concordia "Pro Design" Spółka z o. o. Sp. k. poprzez wdrożenie wysoko innowacyjnych rozwiązań”, Restauracja Concordia "Pro Design" Sp. z o. o. Sp. k. ogłasza zapytanie ofertowe nr 3/WRPO 1.5.2/2016 na zakup licencji na system wideokonferencyjny wraz z niezbędnym wyposażeniem.

Data publikacji: 17.11.2016
Data zakończenia: 25.11.2016

Zapytanie ofertowe nr 3/WRPO 1.5.2/2016
Specyfikacja techniczna – załącznik nr 1
Formularz ofertowy – załącznik nr 2 (wersja pdf)
Formularz ofertowy – załącznik nr 2 (wersja word)
Wynik postępowania ZO zad 5.pdf

W związku z realizacją projektu pn. „Wzrost konkurencyjności firmy Restauracja Concordia "Pro Design" Spółka z o. o. Sp. k. poprzez wdrożenie wysoko innowacyjnych rozwiązań”, Restauracja Concordia "Pro Design" Sp. z o. o. Sp. k. ogłasza zapytanie ofertowe nr 2/WRPO 1.5.2/2016 na zakup i wdrożenie licencji na interaktywną platformę komunikacji, prezentacji i rekomendacji rozwiązań w branży ICT.

Data publikacji: 24.10.2016
Data zakończenia: 03.11.2016

Zapytanie ofertowe nr 2/WRPO 1.5.2/2016
Specyfikacja techniczna – załącznik nr 1
Formularz ofertowy – załącznik nr 2 (wersja pdf)
Formularz ofertowy – załącznik nr 2 (wersja word)
Wynik postepowania ZO zad 4.pdf

W związku z realizacją projektu pn. „Wzrost konkurencyjności firmy Restauracja Concordia "Pro Design" Spółka z o. o. Sp. k. poprzez wdrożenie wysoko innowacyjnych rozwiązań”, Restauracja Concordia "Pro Design" Sp. z o. o. Sp. k. ogłasza zapytanie ofertowe nr 1/WRPO 1.5.2/2016 na zakup i wdrożenie licencji na system do zarządzania obsługą kateringową oraz zakup wyposażenia na potrzeby systemu do zarządzania obsługą kateringową.

Data publikacji: 05.10.2016
Data zakończenia: 14.10.2016

ZO_Concordia_WRPO_1.5.2_zadanie-3.pdf
Specyfikacja_zalacznik_nr_1.pdf
FO_WRPO_pow_50tys zadanie 3.docx
FO_WRPO_pow_50tys-zadanie-3.pdf
Wynik-postępowania.pdf

Welcome

Opening hours:

Opening hours: mon-fri: 8.30-22.00 | sat: 9.30-22.00 | sun: 9.30-20.00
13.01 and 17.01 we are open till 15:00. 

 

 

 

 

 

 

 

News

About

Lunch

Two dish lunch set 28zł
Main course 21zł
Starters, soups and desserts 10zł

16.01-20.01.2016

STARTERS & SOUPS

Spicy tom yum soup with seafood and vegetables

Mushroom broth with noodles and vegetables (V)

Tuna tartar with soya noodles and sesame

Chicken boiled in coconut milk served on mango mousse

Vegetables in rice paper served with bamboo sprouts and marinated ginger (V)

MAIN COURSE

Fried gyoza dumplings served with soy sauce or sweet chili

Spicy roasted chicken with wild rice

Rice noodles with vegetables, cod and ginger sauce

Rice with pork, bamboo, palm heart and sweet and sour sauce
(vegetarian option available)

Thai omelette with warm vegetables and salads (V)

DESSERT

Banana in pastry with mango sauce

Rice pudding with rice mousse

Private Events

Catering & Events

Contact

ZWIERZYNIECKA 3, POZNAŃ

Contact us and book tables:
restauracja@concordiataste.pl
Tel. no. 61 667 44 19

Restaurant Manager:
Bartosz Borowski
b.borowski@concordiataste.pl

Conference & Event Manager:
Maciej Pustkowiak
m.pustkowiak@concordiataste.pl
tel. +48 607 450 014

Michał Burzyński
m.burzynski@concordiataste.pl
tel. +48 607 150 327

Media

Contact our PR Department

ANETA GRZEGORZEWSKA PÓŁTORAK
PR Manager
aneta.grzegorzewska-poltorak@concordiadesign.pl
Tel. no. +48 607 720 351
MONIKA TOKARSKA
PR Manager
monika.tokarska@concordiadesign.pl
Tel. no. +48 605 598 161