MENU Degustacyjne

Wgryź się w kulinarną filozofię naszego szefa kuchni, Adama Adamczaka i sięgnij po menu degustacyjne, które odzwierciedla jego bezkompromisowe podejście do jakości produktu i pokazuje niezwykły kunszt w łączeniu smaków polskich regionów. Czekają na ciebie 4 dania: przystawka, zupa, danie główne oraz deser, które zostały sparowane z kieliszkami wyselekcjonowanego przez sommeliera, Jacka Kulzę, wina z polskich winnic.

*Menu degustacyjne dostępne po uprzednim dokonaniu rezerwacji. Zapytaj obsługę, co możemy dla Ciebie przygotować. 

Tradycyjne dania w nowoczesnej i nietuzinkowej odsłonie. Zapach i smak rodzimego domu. Natura i to, czym obdarowuje nas o każdej porze roku. A to wszystko… prosto, z Polski.

Adam Adamczak, Szef Kuchni Concordia Taste.

n.1

Pyra z gzikiem | twaróg z Krajkowa | babka ziemniaczana | kwaśna śmietana | rzodkiewka V
Chłodnik z polskich pomidorów | cukinia | konfitura pomidorowa | śmietana z Krajkowa | oliwa bazyliową | troć V, GF
* + troć i kawior Antonius
Pieczona kalarepa | kasza gryczana | brokuł | bób | majonez cytrynowy | szalotka | sos aioli V
Wuzetka | śmietana z Krajkowa | wanilia | biała czekolada | lody z palonego masła V

n.2

Pyra z gzikiem | twaróg z Krajkowa, babka ziemniaczana, kwaśna śmietana, rzodkiewka V
Tatar wołowy | marynowane kwiaty czosnku niedźwiedziego | wytrawne gofry
Pstrąg z Gospodarstwa Zielenica | szparagi | groszek cukrowy | majonez cytrynowo-koperkowy | sos agrestowy
Pierś z kaczki | pieczone jabłko | rabarbar | mleko owsiane | wanilia
Wuzetka | śmietana z Krajkowa | wanilia | biała czekolada | lody z palonego masła V

Wybierz lokalizację: