MENU Degustacyjne

Wgryź się w kulinarną filozofię naszego szefa kuchni, Adama Adamczaka i sięgnij po menu degustacyjne, które odzwierciedla jego bezkompromisowe podejście do jakości produktu i pokazuje niezwykły kunszt w łączeniu smaków polskich regionów. Czekają na ciebie 4 dania: przystawka, zupa, danie główne oraz deser, które zostały sparowane z kieliszkami wyselekcjonowanego przez sommeliera, Jacka Kulzę, wina z polskich winnic.

*Jeżeli chcesz skorzystać z menu degustacyjnego, poinformuj nas o tym przy dokonaniu rezerwacji stolika.

Menu serwujemy w godzinach 17:00-20:00.

Nie zrobiłaś_eś rezerwacji wcześniej? Zapytaj obsługę, co możemy przygotować dla Ciebie w tym momencie. 

Tradycyjne dania w nowoczesnej i nietuzinkowej odsłonie. Zapach i smak rodzimego domu. Natura i to, czym obdarowuje nas o każdej porze roku. A to wszystko… prosto, z Polski.

Adam Adamczak, Szef Kuchni Concordia Taste.

n.1 270 ZŁ

AMUSE BOUCHE: Tartaletka | smażony ser wielkopolski | kurki | podgrzybki | dereń V
PRZYSTAWKA: Pyra z gzikiem | twaróg z Krajkowa | babka ziemniaczana V
ZUPA: Polewka z borowików | pasztet z grzybów | zsiadłe mleko | rydze V
INTERMEZZO: Pigwa | ocet z czarnego bzu V GF
DANIE GŁÓWNE: Pieczona kalarepa | kasza gryczana | brokuł | majonez cytrynowy | szalotka V
DESER: Deser z letnich mirabelek | sernik | kompot z mirabelki | sorbet z mirabelki V

n.2 290 zł

AMUSE BOUCHE: Tartaletka | smażony ser wielkopolski | kurki | podgrzybki | dereń V
PRZYSTAWKA: Tatar z sarny | kiszony topinambur | czarny bez LF
ZUPA: Polewka z borowików | pasztet z grzybów | zsiadłe mleko | rydze V
INTERMEZZO: Pigwa | ocet z czarnego bzu V GF
DANIE GŁÓWNE: Sarna | mus z kasztanami | pasternak | terrina z goleni GF
DESER: Deser z letnich mirabelek |sernik | kompot z mirabelki | sorbet z mirabelki V

n.3 350 zł

AMUSE BOUCHE: Tartaletka | smażony ser wielkopolski | kurki | podgrzybki | dereń V
PRZYSTAWKA I: Wafle z kozim serem | konfitura z róży | ikra z pstrąga V
PRZYSTAWKA II: Tatar z sarny | kiszony topinambur | czarny bez LF
ZUPA: Polewka z borowików | pasztet z grzybów | zsiadłe mleko | rydze V
INTERMEZZO: Pigwa | ocet z czarnego bzu V GF
DANIE GŁÓWNE I: Sandacz z jajami | sos z sardeli | sos tatarski boczek | omlet z jaj | pasternak GF
DANIE GŁÓWNE II: Sarna | mus z kasztanami | pasternak | terrina z goleni GF
DESER: Deser z letnich mirabelek |sernik | kompot z mirabelki | sorbet z mirabelki

Wybierz lokalizację: