Poznaj nasze sezonowe menu, którego poszczególne punkty dyktują zmieniające się pory roku. Powstałe z szacunku do wysokiej jakości składników, we współpracy z lokalnymi dostawcami, inspirowane rodzimymi przepisami z najciekawszych kulinarnych regionów Polski. Zgodnie z naturalnym rytmem przyrody, nowe menu czeka na ciebie trzy razy w roku, wraz z początkiem wiosny, lata i na przełomie jesieni i zimy.
Wierzę, że dobra kuchnia zaczyna się od wysokiej jakości składników. Wszystkie produkty, po które sięgam pochodzą od dostawców poznanych podczas kulinarnej podróży po Polsce. To wspaniale móc inspirować się ich historiami i tradycjami.
Adam Adamczak, Szef Kuchni Concordia Taste.
Największa na świecie selekcja butelek z polskich winnic
dla tych, którzy chcą posmakować, degustować, próbować, a jednocześnie wybrać się w podróż po smakach polskich regionów.
Zostaw kontakt, otrzymuj informacje o bieżących wydarzeniach, zdobywaj upominki od Concordia Taste.
SZUKASZ PRACY? Dołącz do nas!
Zostaw kontakt, otrzymuj informacje o bieżących wydarzeniach, zdobywaj upominki od Concordia Taste.
SZUKASZ PRACY?
Dołącz do nas!