LUDZIE CONCORDIA TASTE

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

Doświadczony szef kuchni bankietowej w Concordia Taste. Pochodzący z Poznania. Swoje umiejętności kulinarne zdobywał przez lata pracy w hotelach, restauracjach oraz firmach cateringowych, zarówno w Polsce, jak i za granicą, m.in. kształcąc się w prestiżowym Instytucie Paul Bocuse w Lyonie. Laureat wielu konkursów kulinarnych, pasjonat natury i wędkarstwa. Prywatnie dumny tata małej Agatki, dla której dbałość o każdy składnik i potrawę jest tak samo ważna w kuchni, jak i w życiu.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

PATRYK DOLATOWSKI

Banquet Sous Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: