LUDZIE CONCORDIA TASTE

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

Rodzimy Wielkopolanin. Pochodzi z Obornik. To tu stawiał pierwsze, gastronomiczne kroki. Ciekawość i chęć poszerzania swoich horyzontów zaprowadziła go do Berlina. To tam zdobywał wiedzę i doświadczenie. Jednak po latach powrócił do Poznania, poświęcając się życiu rodzinnemu. 

Dziś ojciec i mąż, a w Concordia Taste prawa ręka Szefa Kuchni, czyli niezastąpiony Sous Chef!

Wybitnie zamyka lato w słoikach, szerząc w restauracji sposoby na wszelkie kiszonki i fermentacje 🙂

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Mateusz Wrzeszcz

Banquet Chef

Ula Rygowska

HR/Office manager

NATALIA WIELGUS

CONFERENCE AND BANQUETING MANAGER

ALEKSANDER KUBIAK

SOMMELIER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA OBST

SPECJALISTKA DS. GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

Wybierz lokalizację: