CONCORDIA TASTE PEOPLE

Patryk Dolatowski

Banquet Sous Chef

A young, talented, and ambitious chef with experience gained in kitchens in England and Sweden. He specializes in forest-inspired cuisine, with reindeer as his signature dish. In his free time, he is a fan of all racket sports, from tennis to squash and padel. Patryk also trains in K1. When he’s not cooking, he enjoys reading books and binge-watching comedy series on days off. He lives with his cat, Norman.

Ula Rygowska

HR/Office manager

Sebastian Bober 

Floor Manager

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

ADAM ADAMCZAK

HEAD CHEEF

ANNA HRYSZKIEWICZ

Manager Bankietów w Concordia Taste

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

Dawid Wysocki

Banquet Chef

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

Choose a location: