LUDZIE CONCORDIA TASTE

Marcin Deckert

Z-ca Szefa Kuchni Bankietowej

Kucharz z 18-letnim doświadczeniem, swoje umiejętności rozwijał pod okiem najlepszych młodych szefów kuchni w Poznaniu. Gotowanie to jego pasja, która daje mu ogromną satysfakcję i motywuje do nieustannego poszukiwania nowych smaków.

Laureat wielu konkursów kulinarnych organizowanych przez Poznańską Spiżarnię Biesiadników oraz Szlak Kulinarny „Smaki Powiatu Poznańskiego”. W swojej kuchni łączy smaki z różnych stron świata, nie ograniczając się do jednej tradycji kulinarnej.

Od lat angażuje się w działalność charytatywną, organizując z sukcesami wiele kolacji charytatywnych i pomagając innym poprzez gotowanie.

Poza gastronomią pasjonuje się boksem, który stanowi dla niego idealną odskocznię od pracy. Prywatnie szczęśliwy mąż i dumny tata.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Starszy Kelner

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów