LUDZIE CONCORDIA TASTE

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

Fan kuchni polskiej, który w Concordia Taste rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem. W 2012 roku został zatrudniony na stanowisku kucharza i dzięki pracowitości oraz pasji już po dwóch latach objął stanowisko Szefa Kuchni. W kolejnych latach postanowił wyfrunąć z murów Concordia Taste, by zbierać doświadczenie w ramach innych gastronomicznych projektów. Historia zatoczyła jednak koło i Adam Adamczak ponownie szefuje w naszej restauracji, z tym samym zapałem i zaangażowaniem, ale nowymi inspiracjami i pomysłami.

Osiągnięcia

→ I miejsce w konkursie magazynu kulinarnego „Kuchnia”, kategoria: Kucharz odkrycie roku 2012.

→ Wyróżnienie w Przewodniku Gault&Millau Tour jako „Młody Talent” 2015.

→ Finalista czwartej edycji telewizyjnego programu Top Chef. → Tytuł „Szefa jutra” Gault &Millau Tour 2017 Regionu Wielkopolska, Ziemia Lubuska i Dolny Śląsk.

→ Nominacja do tytułu “The Best Chef Award 2017” (jako jedyny reprezentant Poznania i jeden z sześciu Polaków obecnych na liście TOP300 Szefów Kuchni z całego świata).

→ Członek Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy na Kulinarny Puchar Świata Luksemburg 2018.

→ Przez niespełna 5 lat, począwszy od 2015, właściciel i szef kuchni restauracji Oskoma w Poznaniu, w której serwował swoje autorskie menu. W polskiej edycji prestiżowego francuskiego przewodnika kulinarnego Gault&Millau 2019, restauracja Oskoma zdobyła trzy czapki.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: