LUDZIE CONCORDIA TASTE

ALEKSANDER KUBIAK

SOMMELIER

Kolorowy ptak naszej restauracji. Artysta, ceniący jakość, kreatywność i nieszablonowe podejście do serwisu. Związany z gastronomią od wielu lat. Zaczynał tę przygodę ucząc się od najlepszych w samej stolicy (Bubbles, Kieliszki na próżnej, Belvedere). Rodzimy Poznaniak, powrócił do miejsca, które daje mu więcej oddechu i swobody. Uwielbia ludzi, rozmowy i restauracyjne życie, które niemalże nigdy nie ustaje. Jego praca to pasja i przyjemność. Na co dzień roztrzepany i szałaputny, w Concordia Taste opanowany, spokojny i rzeczowy. Sommelier z otwarta głową (w chmurach tylko wtedy, kiedy ma wolne :)). Ekstrawertyk, który swoje życie (także zawodowe) kocha za to, że żaden dzień, nie jest podobny do poprzedniego. Poznajcie Aleksandra Kubiaka.


EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Mateusz Wrzeszcz

Banquet Chef

Ula Rygowska

HR/Office manager

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

Wybierz lokalizację: