LUDZIE CONCORDIA TASTE

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

Ania ukończyła kierunek zarządzania na WSHIG oraz ekonomię na WSB.

Przez 10 lat mieszkała w UK, gdzie pracowała i szkoliła się w zakresie zarządzania. Pracowała także w restauracjach a jej życie zawodowe praktycznie od zawsze związane było z gastronomią. 

Jest zawsze w ruchu, energiczna lubi sporty, marsze, bieganie, jazdę rowerem, jogę i pilates a między tym wszystkim znajduję czas na czytanie. Interesuje się zdrową żywnością i zdrowym stylem życia, co przekłada się na jej kolejną pasję – gotowanie 🙂 

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

PATRYK DOLATOWSKI

Banquet Sous Chef

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: