LUDZIE CONCORDIA TASTE

Mateusz Wrzeszcz

Banquet Chef

Absolwent Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu UP Poznań. Dietetyk specjalizacji żywienie zbiorowe i catering. Posiada zainteresowania z zakresu technologii i przetwórstwa żywności, nowoczesnych zasad żywienia. Ma doświadczenie w organizacji imprez. Czerpie satysfakcję przy realizacji bankietów, warsztatów i szkoleń, dąży do rozwoju i udoskonalania rozwiązań. Ważny jest dla niego szacunek w zespole. Kocha kuchnie polską i właśnie w niej, pod okiem szefa kuchni Adama Adamczaka, się specjalizuje.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

NATALIA WIELGUS

CONFERENCE AND BANQUETING MANAGER

ALEKSANDER KUBIAK

SOMMELIER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA OBST

SPECJALISTKA DS. GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

Wybierz lokalizację: