LUDZIE CONCORDIA TASTE

PATRYK DOLATOWSKI

Banquet Sous Chef

Młody, zdolny, ambitny kucharz z doświadczeniem zdobywanym w kuchniach Anglii i Szwecji. Specjalizuje się w kuchni inspirowanej lasem, a jego specjalnością jest renifer. Prywatnie fan sportów rakietowych wszelakiej maści, od tenisa przez squasha po padla. Patryk trenuje także k1. W wolnych chwilach zaczytuje się książkami a w dniach słabości bing watchuje seriale komediowe. Mieszka z kotem Normanem 🙂

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: