LUDZIE CONCORDIA TASTE

Sebastian Bober 

Floor Manager

Rodzimy Ślązak. Dumny, twardy i uparty, jak każdy mieszkaniec tego regionu.  W Concordia Taste pełni funkcję kierownika sali. Uwielbia życie pełne niespodzianek, spotkania i rozmowy z ludźmi. Od zawsze wiedział, że chce pracować w gastronomii. Często rozwiązuje wszelkie problemy międzyludzkie (w pracy i poza nią). Lubi ruch, zamieszanie i zmiany. Stagnacja nie jest dla niego, dlatego zrezygnował z poligrafii na rzecz pracy w najlepszych poznańskich restauracjach. Po godzinach pasjonat podróży, jazdy na rowerze, muzyki i… roślin! Zdecydowanie wrażliwa dusza, która wprowadza bardzo dużo pozytywnej energii do Concordia Taste.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: