LUDZIE CONCORDIA TASTE

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Uwielbia próbować nowych rzeczy, jej celem jest rozwój. Gotowanie traktuje jak twórcze zajęcie, wkłada w to całe swoje serce. Jak sama mówi – Concordia Taste jest dla niej jak drugi dom. 

Pochodzi z małego miasteczka na Ukrainie – w Polsce jest już od 4 lat.  Absolwentka Wydziału Ekonomii w Charkowie i Wydziału Gastronomii w Poznaniu.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: