LUDZIE CONCORDIA TASTE

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

Najbardziej kreatywna osobowość naszego zespołu. Lubi wyzwania i wybiera niestandardowe drogi prowadzące do zamierzonego celu. Rzadko kiedy się zatrzymuje, nie znosi nudy, wiecznie chce coś udoskonalać. Realizuje się, tworząc koncepty na wydarzenia kulinarne i oddając dużo serca w zarządzanie restauracją Concordia Taste.

Doświadczony manager, szkoli zespoły i managerów z zakresu prowadzenia biznesu restauracyjnego. Pomysłodawca m.in. cyklu kolacji 88 Hands Dinner, Kolacji Gotujemy dla Ziemi, Wydarzenia Zero Waste Nie Marnu_jemy, kolacji Kobiecy Punkt Jedzenia. Członek inicjatywy Poznańskich Kucharzy Razem. Aktywnie angażuje się w działania charytatywne.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Starszy Kelner

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

SEBASTIAN PAWLACZYK

Starszy Kelner

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: