LUDZIE CONCORDIA TASTE

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

Najbardziej kreatywna osobowość naszego zespołu. Lubi wyzwania i wybiera niestandardowe drogi prowadzące do zamierzonego celu. Rzadko kiedy się zatrzymuje, nie znosi nudy, wiecznie chce coś udoskonalać. Realizuje się, tworząc koncepty na wydarzenia kulinarne i oddając dużo serca w zarządzanie restauracją Concordia Taste.

Doświadczony manager, szkoli zespoły i managerów z zakresu prowadzenia biznesu restauracyjnego. Pomysłodawca m.in. cyklu kolacji 88 Hands Dinner, Kolacji Gotujemy dla Ziemi, Wydarzenia Zero Waste Nie Marnu_jemy, kolacji Kobiecy Punkt Jedzenia. Członek inicjatywy Poznańskich Kucharzy Razem. Aktywnie angażuje się w działania charytatywne.

EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Ula Rygowska

HR/Office manager

DAWID POTERAŁA

SOMMELIER

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

DAWID WYSOCKI

Banquet Chef

ANNA HRYSZKIEWICZ 

Manager Bankietów w Concordia Taste

JULIA BĘDZIEWSKA

z-ca managera bankietów

Wybierz lokalizację: