LUDZIE CONCORDIA TASTE

NATALIA WIELGUS

CONFERENCE AND BANQUETING MANAGER

Z Concordia Design związana od 2017 roku. Zaczynała jako kelnerka w dziale bankietów, następnie przez wiele lat jako kelnerka w restauracji Concordia Taste. Rok temu z powodzeniem wróciła do działu bankietów jako Menedżerka ds. bankietów i konferencji. W pracy wszystko musi mieć poukładane, dlatego doskonale sprawdza się w swojej roli, rzetelnie wypełniając obowiązki.

Prywatnie – osoba, która nie potrafi usiedzieć w miejscu. Aktywnie spędza wolny czas, podróżując w różne zakątki świata. Kocha morza, bo właśnie w tych okolicach się wychowała. Uwielbia zwierzęta, muzykę oraz gotowanie. Zdecydowanie najbardziej smakuje jej kuchnia włoska i azjatycka.


EWA VOELKEL KROKOWICZ

Właścicielka i CEO Concordia Design

ADAM ADAMCZAK

SZEF KUCHNI

JACEK KULZA

HEAD SOMMELIER

TOMASZ TARKOWSKI

F&B DIRECTOR

SŁAWOMIR KACZALSKI

RESTAURANT MANAGER

JAREK PATERKA

SOUS CHEF

OLESIA ZAMAKH

BANQUET SOUS CHEF

Sebastian Bober 

Floor Manager

Mateusz Wrzeszcz

Banquet Chef

Ula Rygowska

HR/Office manager

ALEKSANDER KUBIAK

SOMMELIER

KULINARNY DREAM TEAM

Wierzymy, że miejsce tworzą ludzie, a gotowanie to praca zespołowa. Dlatego nasz team tworzy dobrze dobrana grupa doświadczonych praktyków i pasjonatów. Stawiamy na rozwój, ciągle szkolimy i rozwijamy umiejętności zespołu. Chcesz do nas dołączyć?

JĘDRZEJ MOŁODECKI

Z-CA MANAGERA RESTAURACJI

ANNA OBST

SPECJALISTKA DS. GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ

ANNA PAPIEŻ-ŚRONKOWSKA

PR & MARKETING MANAGER

Wybierz lokalizację: